Denne hjemmeside anvender cookies

Hjemmesiden anvender cookies til analyse og markedsføring.
Din adfærd registreres hos tredjepart som Google og Facebook.
Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik,
hvor du også nemt kan slå cookies fra.

Online masterkursus i GDPR

Til dig der arbejder med implementeringen GDPR

Måske synes du, at det virker uoverskueligt at implementere databeskyttelsesforordningen (GDPR) i din virksomhed. Men faktisk behøver det ikke være så svært.

I vores masterkursus i GDPR får du den viden og de konkrete værktøjer, du skal bruge, i et enkelt og forståeligt sprog. Så er du godt på vej til at blive compliant.

 

Om masterkurset

Masterkurset i GDPR er til dig, der:

- står med ansvaret for at implementere GDPR i en virksomhed eller organisation.
- er databeskyttelsesrådgiver (DPO) i en virksomhed eller organisation.
- er selvstændig.

Du lærer:

- de vigtigste principper og artikler i GDPR.
- hvordan du implementerer persondataforordningen i din virksomhed eller organisation.

Du får:

- 35 videoer, mere end 6 timers video i alt, som du kan se, når det passer dig.
- opdateret kursusmateriale, når der kommer nye vejledninger, domme og fortolkninger af reglerne.
- adgang til en lukket Facebookgruppe for kursusdeltagere, når du køber adgang til kurset i 6 eller 12 måneder. I gruppen kan du stille spørgsmål om GDPR og få svar fra en persondatakonsulent og have dialog med andre, der arbejder med implementering af databeskyttelsesforordningen.
- 14 dages fuld returret, når bare du ikke har set længere end til og med modul 3.

Se en oversigt over kursets indhold:

- Introduktion til kurset.

- Artikel 1-3 : Genstand og formål samt materielt og territorialt anvendelsesområde (GRATIS).
- Artikel 4 : Definitioner (GRATIS).
- Download: Definitioner på begreber fra Persondataforordningen (GRATIS).

- Artikel 5 : Principper for behandling af personoplysninger (GRATIS).
- Artikel 6 : Lovlig behandling.
- Artikel 7-8 : Betingelser for samtykke.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Samtykke.
- Artikel 9 : Behandling af særlige kategorier af personoplysninger.
- Download: Komplet liste af undtagelser for behandling af særlige kategorier.

- Artikel 12 : Gennemsigtig oplysning, meddelelser og nærmere regler for udøvelsen af den registreredes rettigheder.
- Artikel 13-14: Oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger.
- Artikel 15: Den registreredes indsigtsret.
- Artikel 16-19: Ret til berigtigelse, ret til sletning og ret til begrænsning.
- Artikel 20: Ret til dataportabilitet.
- Download: Vejledning fra Artikel 29-Gruppen - Retningslinjer vedrørende retten til dataportabilitet.
- Artikel 21-23: Ret til indsigelse og begrænsninger.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om de registreredes rettigheder
- Download: Skabelon fra Datatilsynet - Oplysningspligt og indsigtsret.

- Artikel 24: Den dataansvarliges ansvar.
- Artikel 25: Databeskyttelse gennem design og databeskyttelse gennem standardindstillinger.
- Artikel 27: Repræsentanter for dataansvarlige og databehandlere, der ikke er etableret i Unionen.
- Artikel 28: Databehandler.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om dataansvarlige og databehandlere.
- Download: Skabelon fra Datatilsynet - Standard databehandleraftale.
- Download: Skabelon fra Datatilsynet - Vejledning til standard databehandleraftale. 
- Artikel 30: Fortegnelser over behandlingsaktiviteter.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om fortegnelse.
- Artikel 32: Behandlingssikkerhed.
- Artikel 33: Anmeldelse af brud på persondatasikkerheden til tilsynsmyndigheden. 
- Artikel 34: Underretning om brud på persondatasikkerheden til den registrerede.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om sikkerhedsbrud.
- Artikel 35: Konsekvensanalyse vedrørende databeskyttelse.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om konsekvensanalyse.
- Artikel 37: Udpegelse af en databeskyttelsesrådgiver.
- Artikel 38-39: Databeskyttelsesrådgiverens stilling og opgaver.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Vejledning om databeskyttelsesrådgivere.

- Artikel 44-50: Overførsel og videregivelse til tredjelande.
- Download: Vejledning fra Datatilsynet - Overførsel af personoplysninger til tredjelande.

- Artikel 51-52 og 57-58: Tilsynsmyndighed - uafhængighed, opgaver og beføjelser.

- Artikel 60-76: Samarbejde og sammenhæng mellem tilsynsmyndigheder og Databeskyttelsesrådet.

- Artikel 77-79: Ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed.
- Artikel 82-84: Ret til erstatning, de administrative bøder og sanktioner. 

- Artikel 85, 87 og 99: Ytrings- og informationsfriheden, CPR numre samt ikrafttræden og anvendelse.

Se de første 6 videoer gratis!

Få adgang til de 6 videoer

Køb online - 3 pakker at vælge imellem

3 måneders adgang
1.696,- ekskl. moms
  • Adgang til alt kursusmateriale
  • Download skabeloner
  • -
6 måneders adgang
2.496,- ekskl. moms
  • Adgang til alt kursusmateriale
  • Download skabeloner
  • Adgang til lukket Facebookgruppe
12 måneders adgang
2.696,- ekskl. moms
  • Adgang til alt kursusmateriale
  • Download skabeloner
  • Adgang til lukket Facebookgruppe
Kunder vi rådgiver