Denne hjemmeside anvender cookies

Hjemmesiden anvender cookies til analyse og markedsføring.
Din adfærd registreres hos tredjepart som Google og Facebook.
Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik,
hvor du også nemt kan slå cookies fra.

GDPR compliance – Komplet forløb med rådgivning og juridisk assistance

Få hjælp til implementering af GDPR i din virksomhed

Book en af vores persondatakonsulenter til et compliance-forløb, hvis I mangler overblik over, hvordan netop jeres virksomhed bliver compliant i databeskyttelsesforordningen (GDPR). Så er I sikre på høj kvalitet og tryghed omkring processen.

Vælg mellem to forskellige forløb, afhængigt af hvor meget hjælp I har brug for.

1: Gør-det-selv-modellen med rådgivning og workshops

Dette forløb er til jer, der vil lave benarbejdet selv, men som godt vil have den sikkerhed, det giver at have en af vores persondatakonsulenter til at guide jer gennem hele GDPR-processen.

Gennem oplæg, selvstudie, workshops og feedback på hjemmearbejde får I:

- uddannelse i GDPR.
- overblik over data og systemer.
- en complianceanalyse: Hvor er I ikke compliant? Hvad mangler I?
- plan for implementering og vedligehold: Hvordan skal I implementere? Hvad gør I herfra?

Vi tilrettelægger et forløb på 12-50 timer, der passer til jeres virksomheds behov og størrelse.

Et forløb kunne fx se sådan ud:

- Selvstudie: Fuld adgang til onlinekursus.
- Opstart: 2 timers foredrag med gennemgang af de væsentligste regler i GDPR.
- Workshop 1: 2-4 timer med gennemgang af dokumentationskrav + Excel skabelon til dokumentation.
- Workshop 2: 2-4 timer med opsamling på dokumentationsarbejdet + evt. tekster til hjemmeside og politikker.
- Audit: 4-10 timer hvor vi gennemgår jeres compliance-dokumentation.
- Workshop 3: 2-4 timer med opsamling og vurdering af endelig dokumentation.

 

2: Vi-gør-det-for-jer-modellen

Dette forløb er til jer, der ikke har ressourcer til at implementere den nye persondataforordning selv. Vi kommer ud og laver benarbejdet for jer.

I får:

- uddannelse i GDPR.
- en dataflow-analyse: Vi kommer ud og interviewer medarbejdere for at finde ud af, hvilke processer I har.
- en gap-analyse: Vi sørger for at afstemme jeres dokumenterede dataflow med de faktiske processer, så de overholder GDPR-lovgivningen.
- samtykketekster om oplysningspligt og cookies.
- en persondatapolitik for virksomheden til hjemmesiden.
- udkast til interne procesbeskrivelser/procespolitikker.
- et compliance-audit, hvor vi gennemser dokumentationen og tjekker, at alt er i orden.

Om priser

Prisen kommer til at afhænge af jeres behov og virksomhedens størrelse.

Skriv eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på et forløb, der passer til netop jer.

Netop som jeg skulle til at launche BackpackerGear.dk, blev jeg gjort opmærksom på GDPR. Jeg kom i kontakt med Alexander fra Persondatakonsulenterne, som hurtigt tilbød sin hjælp. Selvom Alexander ”blot” lavede dokumentationen til Datatilsynet, var han yderst behjælpelig til at svare på alle GDPR-relaterede spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale Alexander, han kender sin jura! Deadline blev overholdt og kvaliteten var i top! Jeg kan på det varmeste anbefale Alexander og Co. til andre virksomhedsejere – De er din livlinje i persondata junglen.

André Batz Jensen | Indehaver BakcpackerGear.dk

Kunder vi rådgiver