Cookiepolitik for persondatakonsulenterne.dk

Vi benytter ikke cookies på persondatakonsulenterne.dk

I forbindelse med Erhvervsstyrelsens skærpelse af Cookiebekendtgørelsen i december 2019 og Datatilsynets vejledning om hjemmesidebesøgende fra februar 2020, har vi hos Persondatakonsulenterne valgt, at vi ikke vil benytte cookies på vores hjemmeside.

Så hvis du undrer dig over, at du ikke bliver mødt at det klassiske "cookie-banner", som ellers plejer at poppe op på alle sider, så er det fordi vi ikke sætter nogen cookies på din PC/Mac/tablet/smartphone og derfor er der heller ikke noget du skal give samtykke til. Det synes vi giver dig som besøgende på vores hjemmeside den bedste oplevelse.

Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke behandler dine personoplysninger. I øjeblikket har vi to databehandlere, som vi anvender til følgende:

Afspilning af video - Vimeo
På persondatakonsulenterne.dk benytter vi Vimeo som video-streaming-tjenester til visning af videoer på siden.
Vi kører Vimeo i en "cookie less" udgave, så der sættes ikke nogle cookies, men der opsamles anonym statistik om hvor mange afspilninger en video har haft.

Indsamling af statistik - Matomo
På persondatakonsulenterne.dk benytter vi Matomo til indsamling af statistik.
Det gør vi med det formål at optimere brugen af vores hjemmeside.
Vi kører Matomo i en "cookie less" udgave, så der sættes ikke nogle cookies.
Vi fjerner en del af din IP-adresse og indsamler i øvrigt ikke andre oplysninger med henblik på at kunne identificere dig.

Vi respekterer "Do Not Track"

I langt de fleste browsere, kan man tilvælge en "Do Not Track" indstilling. Hvis denne er aktiveret, så sender browseren en besked til hjemmesiden om, at man ikke ønsker at blive registreret. Hvis du har slået denne indstilling til i din browser, vil vi ikke registrere dit besøg i Matomo.

Kontakt Persondatakonsulenterne

Hvis du vil vide mere om vores generelle håndtering af personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.
Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på:
Persondatakonsulenterne ApS
Borupvang 3
2750 Ballerup
kontakt@persondatakonsulenterne.dk

Kunder vi rådgiver