ISAE 3000
IT-revisorerklæring

ISAE 3000 revisorerklæring - IT-revision af databehandlere

Som databehandler kan du blive mødt af krav om fremvisning af en revisorerklæring. En erklæring der dokumentere, at du behandler personoplysninger i henhold til Databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi hjælper din virksomhed med at udarbejde en uafhængig IT-revisorerklæring efter ISAE 3000 standarden.

IT-revisorerklæring i henhold til Datatilsynets anbefalinger

Hos Persondatakonsulenterne udarbejder vi uafhængige ISAE 3000 IT-revisorerklæringer med udgangspunkt i den skabelon, som FSR - danske revisorer har udarbejdet i samarbejde med Datatilsynet. Fordelen ved at anvende denne skabelon er, som Datatilsynet udtaler:

"I og med at erklæringen har det rette fokus, vil den også kunne lette Datatilsynets håndhævelse, når vi kontrollerer, om en dataansvarlig har ført tilsyn med sine databehandlere" - Jesper Husmer Vang, tilsynschef i Datatilsynet.

Du kan læse mere om skabelonen her hos Datatilsynet og her hos FSR - danske revisorer.

Prisen på en IT-revisorerklæring afhænger af omfanget af behandlingsaktiviteter, samt hvilke kategorier af personoplysninger der behandles. Derfor vil en konkret pris altid bero på en indledende snak. Ofte ligger vores priser dog inden for følgende:

  • En lille til mellemstor virksomhed ligger typisk på ca. 15.000,- til 25.000,- kroner ekskl. moms.
  • En mellemstor virksomhed ligger typisk på ca. 20.000,- til 50.000,- kroner ekskl. moms.
  • En mellemstor til stor virksomhed ligger typisk på ca. 40.000,- til 80.000,- kroner ekskl. moms.

Hvis du er databehandler der har brug for at sende en revisorerklæring til en dataansvarlig eller hvis du er dataansvarlig der skal føre tilsyn med en databehandler, så kontakt os for en kort snak om behandlingsaktiviteterne, så kan vi bedre give den rigtige pris.

Ta' gerne direkte fat i Lars på +45 30 22 21 21 eller skrive på lars@persondatakonsulenterne.dk

Lars Due Nielsen har været en uundværlig sparringspartner i GDPR-implementeringen i vores organisation. Det gælder både i afdækningen af vores databeholdning og -flow samt juridiske og lavpraktiske ad hoc-spørgsmål. Den store viden, han er i besiddelse af, formidler han med pædagogisk og empatisk flair. Som kunde har man virkelig oplevelsen af, at han forsøger at forstå ens organisation, og at han ikke lægger røret på, før problemet er løst.

Lasse Frost | Adfærdsanalytiker | kl7.dk

Kunder vi rådgiver